aanbod

HIIT Boksen

Een combinatie van bokszak oefeningen tot het trainen van je eigen lichaam. In hoog tempo volgen de oefeningen zich op waardoor je hoog in je hartslag traint. Lekker stuk gaan dus en met een voldaan gevoel na 45 min naar huis. Deze les is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren (kick)bokser. Ideaal om aan zowel je techniek als aan je conditie te werken.

Geschikt voor: Beginners, ervaren

HIIT Circuit

Een 45 minuten durende full body workout. HIIT staat voor High Intensity Interval Training waarbij je in een hoog tempo verschillende oefeningen uitvoert, ene keer met je eigen lichaam, andere keer door gebruik te maken van verschillende attributen zoals bijvoorbeeld een airbike, roeimachine, kettlebells, plyo box etc. Door de afwisseling en het hoge tempo in de trainingen wordt het nooit saai en is geen enkele training hetzelfde. En niet geheel onbelangrijk, er wordt ook nog eens gelachen, dus die lachspieren train je ook meteen even mee. :)

Geschikt voor: Beginners, ervaren

Techniek (Kick)boksen met sparren

Deze les is vooral geschikt voor de al wat meer ervaren (kick)bokser. Tijdens deze training gaan we dieper in op de techniek en sluiten we af met een paar rondjes licht sparren.

Geschikt voor: Ervaren

BBB

In 45 minuten hebben we de volledige aandacht voor de Benen- Billen en Buik. Deze les is dan ook erg populair onder de dames! :)

Geschikt voor: Beginners, ervaren

Performance Training

Iedere laatste zaterdag van de maand nemen we de tijd om te verdiepen. De squat is de basis van bijna elke oefening. Helaas wordt deze alleen heel vaak verkeerd uitgevoerd, waardoor de kans op blessures groter wordt en je ook niet het maximale resultaat uit je training haalt en dat is natuurlijk zonde! Een juiste uitvoering is dus erg belangrijk en dat geldt voor heel veel “basis” oefeningen. In deze les leer je dan ook hoe je jouw uitvoering kan optimaliseren en verbeteren. Hiermee voorkomen we blessures en haal je op een vrij eenvoudige manier, veel meer resultaat uit je trainingen. Deze les is dan ook geschikt voor iedereen.

Geschikt voor: Beginners, ervaren

Krachtles (men only)

Voor alle krachtpatsers ;). Loop jij vaak verloren tussen alle apparaten in de fitness school en heb je, laten we eerlijk zijn, eigenlijk geen idee wat je daar nu precies moet doen? Wij helpen je op weg! Onder leiding van onze trainers ga je gericht aan de slag met krachttraining.

Techniek (Kick)boksen zonder sparren

In dit uur gaan we werken aan jouw Boks skills. Leer de beginselen van het (kick)boksen of ontwikkel je skills tijdens dit lesuur onder leiding van een ervaren trainer.

Geschikt voor: Beginners, ervaren

Hatha Yoga

Hatha Yoga bestaat uit losstaande houdingen die een duidelijk begin en eind hebben. Dit maakt Hatha yoga ook erg geschikt voor mensen die met Yoga willen beginnen.

Geschikt voor: Beginners, ervaren

Flow Yoga

Flow yoga is een actieve vorm gericht op het ontwikkelen van (lichaams) bewustzijn, spierkracht en flexibiliteit. De asina’s, gaan, in een actief tempo, vloeiend in elkaar over en de ademhaling staat centraal. De les wordt afgesloten in savasana.

Geschikt voor: Beginners, ervaren

Personal Training

Onder leiding van een ervaren trainer ga je individueel aan de slag om jouw doel(en) te bereiken. Of dat nou afvallen is, sterker of fitter worden, lekkerder in je vel, wat je reden ook is, wij helpen je op weg. Onze trainers hebben allerlei verschillende specialiteiten en op die manier koppelen we jou aan de trainer die past bij de wensen/behoeften die jij hebt. Fit worden na je zwangerschap? Ook hierin kunnen wij je begeleiden. Behoefte aan een eetschema naast het sporten, verschillende trainers zijn ook opgeleid om jou daarin te begeleiden. Neem contact met ons op via info@mltrainingclub.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Geschikt voor: Beginners, ervaren

Buddy Training

Samen is leuker dan alleen. :) Samen met je sportbuddy, vriend of vriendin werken aan jullie doelen? Naast dat het leuk is om samen te trainen kan het ook de stok achter de deur zijn die je nodig hebt. Jullie niveau hoeft ook echt niet hetzelfde te zijn om samen te kunnen trainen. Neem contact met ons op via info@mltrainingclub.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Geschikt voor: Beginners, ervaren

Vrij Trainen

De Club is 7 dagen per week geopend en wij bieden vooral in de ochtenden en avonden groepslessen aan. In de tussentijd is de club ook uitermate geschikt om vrij te trainen. Met een vrij-trainen abonnement kun je al voor 20,- in de maand komen trainen wanneer het jou uitkomt. Tijdens dit geboekte uurtje ben je nooit met meer dan 4 personen tegelijk aan het trainen en kun je dus in alle rust je ding doen. Overdag een uurtje vrij? boek je “Vrij Trainen” moment in via de app, slinger de muziek aan leef je uit.

Geschikt voor: Beginners, ervaren

Audio HIIT Boksen

Deze trend is tijdens Corona ontstaan uit beperkte mogelijkheden. Wij hebben audio trainingen voor je opgenomen die je via headset/oortjes kunt luisteren. Boek jezelf in, trek je handschoenen aan, kies je bokszak en ervaar het idee van een groepsles via je headset. 45 min knallen onder leiding van onze trainers die voor jou een training hebben ingesproken. Ideaal als een groepstraining even niet uitkomt maar je wel begeleiding wilt om even lekker stoom af te blazen.

Geschikt voor: licht ervaren (handig als je in ieder geval de beginsel technieken kent).

Bedrijfstrainingen

Last but not least. Trainen met collega’s, het kan met ML Training Club! We verzorgen allerlei verschillende soorten lessen zoals: HIIT Circuit, HIIT Boksen, Bootcamp, Techniek Trainingen (kick)boksen, Yoga, Pilates, BBB, WOM (Workout of the Month) en meer. Op dit moment geven we onder andere al les bij Brand Loyalty, Shoeby, Van Iersel Luchtman Advocaten, Het Provinciehuis, Certitudo, Het Maurick College (Vught)

Geschikt voor: Beginners, ervaren