B2B

Naast ons fijne cluppie zijn wij ook bij bedrijven te vinden. Wij geven onder andere lessen bij Brand Loyalty, Shoeby, Van Iersel Luchtman Advocaten, Certitudo, Lott Gioielli & in opdracht van Het Maurick College in Vught ook aan leerlingen. De mogelijkheden? Eindeloos! :)

We verzorgen onder andere Bootcamp, HIIT Trainingen, Yoga, Pilates & bokslessen van 45 minuten of van een uur. Deze trainingen zijn ofwel in de ochtend maar ook tijdens de lunchbreak of juist na een dag hard werken. Met zijn allen even het hoofd leegmaken en samen een activiteit doen die niets met werk te maken heeft. Wat ons betreft de perfecte teambuilding!

We zorgen natuurlijk voor muziek en alle attributen, spullen die er nodig zijn. Vaak maken we een app groep aan waar we aan het begin van de week een app in slingeren om iedereen weer te motiveren voor een nieuwe week en zodoende ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk collega’s weer aansluiten tijdens de lessen die we verzorgen.

De kosten? Een losse les kost €62,50. Vaak kijken we samen met jou naar de mogelijkheden. Kunnen we voor een langere tijd vastleggen? Dan maken we een mooi dealtje :)  Heb jij of hebben jullie interesse om ook samen met je team te sporten? En ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@mltrainingclub.nl