ML Team

Mats

Onze pater familias heeft altijd goeie zin. Iets met van je hobby je werk maken. Zijn lessen? Typisch gevalletje hoog in alles: energie, intensiteit én hartslag. Zodat je lekker afgemat(st) huiswaarts gaat. Zijn tip tegen spierpijn? Morgen wéér!

Lijn

The face behind the scenes. Al die filmpjes op de gram, die staan er nog op voor jij klaar bent met je les. Een berichtje naar de inbox? Je appt met haar. Mogen we je voorstellen aan de guilty one? Lijn, de L van ML. Zij regelt alles achter de schermen en zie je dan misschien ook niet zo vaak op de club.

Bart

De benjamin van de groep. Begonnen vanuit zijn passie voor fitness en boksen. Elke week word je sterker en we maken het steeds een stukje zwaarder. Het belangrijkste in zijn lessen? Het maximale uit jezelf halen. Durf jij het aan?

Amarante

Met een brede glimlach elke les weer een feestje maken. Personal training of groepsles? Op een leuke manier lekker trainen en je kennis over spieren vergroten! Wanneer zie ik jou in mijn les!?

Anouk

Hoi allemaal, Ik ben Anouk Moonen, 37 jaar en woon met mijn man en 2 kinderen in Rosmalen. Alweer enige tijd ben ik Hatha- Flow en Yin yoga docent bij ML Training Club & ML City. Het beoefenen van Yoga heeft mij persoonlijk al heel veel gebracht en opnieuw “gevormd”. Yoga heeft een grote positieve uitwerking op zowel lichaam en geest, en ik vind het echt heel leuk om dit te kunnen laten ervaren door anderen. Mijn lessen zijn heel toegankelijk voor alle niveaus en zijn een combinatie van fysieke inspanning en bewuste ontspanning. Ik leer je graag om wat meer rust en ruimte te creëren in je hoofd en lijf met alle aandacht en respect voor jezelf! Tot snel? Namasté 🙏🏻

Dylan

Voor wie mij niet kent, mijn naam is Dylan! Ik geef sinds begin 2021 de techniek (kick)bokslessen op dinsdagavond. 🥊👊🏽 “Het lesgeven is begonnen doordat ik met mensen werk voor mijn werk als ambulant en woonbegeleider. Ik beoefen zelf de sport ook al wat jaartjes (fitness/bootcamp/kickboksen). Ik merkte al snel dat ik graag bezig ben met mijn cliënten in vorm sport en bewegen. Zo zijn eigenlijk de eerste 1op1 lessen begonnen. Later is dit uitgebreid naar groepslessen voor fitnessscholen en bedrijven. Op de achtergrond nog wat verdieping opgezocht in de vorm van cursussen, gericht op het therapeutische stuk achter het sporten. Ik vind het super om voor een groep te staan, mensen te helpen/motiveren en het beste uitzichzelf te laten halen.”

Sytske

Ik ben Sytske, een van de dames van MLT! Je kent me inmiddels van de hiitjes en BBB lessen waarin ik je soms oefeningen laat doen waarvan je denkt, hoe dan?! Maar ik zorg er voor dat je de volgende dag nog aan mij denkt, want the burn is real! Klaar voor een lesje vlammen en voldaan naar huis? Dan zie ik je snel weer!

Tom

Deze jongen heeft te veel energie om een rustige training te geven. Zie het maar zo dat de biertjes en wijntjes van het weekend weer verbrand worden. Favoriete oefening; eentje met een push up en jump squat in een ;)

Daan

Ik vind het leuk op bij ML te werken omdat het nooit als werk voelt. Ik hou van boksen en ik hou van iedereen die op de club komt. Voor mij voelt het altijd meer als samen sporten met vrienden. Ik hoop dat iedereen die energie tijdens de lessen voelt!

Teun

Aangenaam! Ik ben Teun Kunen. Grafisch creative & ondernemer. Misschien herken je me van de trainingen bij ML waar ik mezelf nu zo’n 2 jaar (meestal, niet altijd) met alle liefde in het zweet werk. Is het je opgevallen dat ML er sinds kort anders uit ziet? Dan kan! Achter de schermen ben ik namelijk al een tijdje druk bezig om een nieuwe visuele identiteit van ML vorm te geven én uit te rollen via verschillende kanalen. Een nieuw jasje dat past bij de visie van Mats en Lijn.